Het Alyn Hospital waar het onmogelijke mogelijk wordt,
het ongewone gewoon en waar beperkingen vaardigheden worden

Wheels of Love

De Wheels of Love is een uitdagende 5-daagse sponsorfietstocht die het ene jaar vanaf het noorden en het andere jaar vanaf het zuiden van Israel naar Jeruzalem leidt. Deze tocht kan op vier verschillende niveau’s gereden worden:

  • touring, 40 km per dag, waarbij ook bezienswaardigheden bezocht worden;
  • on-road, 80-100 km p/d;
  • off-road, op mountainbikes ong. 50 km p/d, met mogelijkheid 2 dagen in een tent te slapen, de Enduro;
  • challenge, ong. 140 km p/d.

Hoe kan ik meedoen?

Vanzelfsprekend moet je fit zijn. Hiervoor wordt iedere zondag in groepsverband in de buurt van Amsterdam 50 tot 70 km gefietst. Interesse? Stuur een mail naar info@alyn.nl.

Voor jongeren bestaat de mogelijkheid om een beroep te doen op een garantiefonds. Dit houdt in dat ze eenmalig een financiële bijdrage kunnen krijgen indien het vereiste sponsorgeld niet zelf kunnen opbrengen. Voor meer informatie: info@alyn.nl

Kosten?

Iedere deelnemer haalt  +/- US$ 3.000.– aan sponsorgeld op, exclusief reis- en registratiekosten. Het sponsorgeld kan je ophalen door middel van vrienden, familie, collega’s te benaderen of door middel van kleine acties, zoals etentjes, bioscoopavonden of wijnproeverijen te organisieren. Voor uitgebreide informatie klik hier.

Wilt u een fietser sponsoren? U kunt uw aftrekbare gift overmaken op: ABN AMRO NL14ABNA0549343997 o.v.v. de naam van de fietser.

90% van het sponsorgeld moet uiterlijk een week voor begin van de WOL zijn overgemaakt; het restbedrag twee weken na afloop.

Overige kosten
Gedurende de 5-daagse fietstocht worden logies en eten geheel verzorgd. Ambulance, politie en verzorgers rijden op alle parcoursen mee. Alle wegen worden voor het reguliere verkeer afgesloten, zodat de fietsers continu en zonder gevaar door kunnen rijden.